Szociális asszisztens képzés (OKJ-s tanfolyam)

(A képzés OKJ száma: 54 762 02)

2015. március 28-ig jelentkezőknek jár a 10.000 Ft-os ajándék kupon!

Szociális asszisztens OKJ-s képzés
Beiratkozási időpont

2015. tavasz

A felnőttképzés új rendszerének megfelelően képzési programjaink engedélyezés alatt állnak, az engedélyezési eljárás várhatóan a tanfolyam indulásának idejére lezajlik.

Tervezett képzési napok Kéthetente szombat Kéthetente szombat és vasárnap
Tervezett képzési idő 20 hónap 10 hónap
Oktatási díj 190.000 Ft 190.000 Ft
Kupon kedvezménnyel az ár 180.000 Ft 180.000 Ft
Vizsga díj 38.000 Ft 38.000 Ft

Havi kamatmentes részletek
(vizsgadíjjal együtt - KUPONKEDVEZMÉNNYEL)

10.900 Ft / 20 hónap (Vizsgadíjjal együtt) 21.800 Ft / 10 hónap (Vizsgadíjjal együtt)
A tanfolyam elkezdésének feltétele Érettségi bizonyítvány
OKJ szerint előírt minimum óraszám

1300 óra 

Előzetes tudásszint méréssel az óraszám csökkenthető, részletekkel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön a 06-70-619-5705-ös telefonszámon!

Jelentkezem


Hogyan veheti igénybe a 10.000 Ft értékű ajándék kupont?

Amenyiben igényli ajándék kupon kedvezményünket, kérjük adja meg nevét és e-mail címét - ez Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azonban ha jelentkezik Szociális asszisztens tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam kezdetekor 10.000 Ft kedvezményt kap felnőttképzésünk árából (részletfizetés mellett is)! Amennyiben Ön álláskereső, vagy GYED-en, GYES-en lévő kismama, úgy további 5% kedvezményt kaphat az oktatás díjából. Egy jelentkező egy tanfolyamra egy kupont válthat be. A kedvezményes kupont a 2014. augusztus 4-ig jelentkezők vehetik igénybe.

 

 


Miért jó választás Önnek Szociális asszisztens tanfolyam?

A Szociális asszisztens képzés átfogó képet ad a szociális területről. Amennyiben szívesen foglalkozik emberekkel, és szándékában áll segíteni az arra rászorulóknak - jó választás ez a képzés. Megtanulja ugyanis annak a pszichológiáját, hogy segítő foglalkozásban miként tud a leghatékonyabban együttműködni kliensével, illetve megismeri a törvény adta lehetőségeket, a szociális igazgatás rendszerét és e tudás birtokában kezelheti az adott problémát, és működhet közre emberi életek jobbá tételében. Bizsonyítványával elhelyezkedhet szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményekben (pl.: Családsegítő, idősek otthona, fogyatékosok otthona, házi segítőszolgálat, önkormányzati szociális iroda).

A Szociális asszisztens OKJ-s bizonyítvánnyal Ön tovább képezheti magát és jelentkezhet a Szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző tanfolyamra, melynek feltétele a Szociális asszisztens bizonyítvány megléte.


A Szociális asszisztens tanfolyam oktatói:

Révfalviné Budai Julianna, mentálhigiénés munkatárs

Révfalviné Budai Julianna, Szociális asszisztens OKJ-s képzés"Gyakorló szakemberként szociális tárgyakat tanítok. Arra törekszem, hogy hallgatóink megismerjék a segítő szolgálat különleges útját, amelyen klienseinkkel együtt járva az élet nemcsak könnyebbé válhat, de a szakma kihívásainak is megfelel. Szociális szakemberként a gyakorlati megtapasztalásaim alapján vezetem hallgatóimat a tudomány területén. Iskolánk képzése jó alap a munkakeresőknek, a segítő hivatást választóknak és a továbbtanulni vágyóknak egyaránt. Örömmel látjuk képzéseinken kezdőként, haladóként vagy ha csak ismerkedik a szociális munkával, és el kívánna mélyedni ebben a témában."

 

 

Lukács Ágnes, Kispesti Gyermekjóléti Központ szakmai vezetője

Lukács Ágnes - Szociális asszisztens OKJ képzés"Szociális és gyermekvédelmi szakemberként 12 éve foglalkozom veszélyeztetett gyermekekkel és családjukkal. Gyakorlati munkám kapcsán tapasztaltam, hogy a szociális szakember személyisége és szakmai felkészültsége milyen hatással lehet egy-egy gyermek sorsára. 2010-ben elhatároztam, hogy a területen dolgozó, vagy dolgozni szándékozóknak átadom szakmai tapasztalataimat. Ehhez találtam a Klasszis Oktatás csapatát, akikkel egységes szakmai elveket képviselve, gyakorlat- és gyermekközpontú képzést nyújtunk a hozzánk jelentkezőknek."

 

 

Ratimovszky Kornélia

Ratimovszky Kornélia - szociális képzésekPszichológus diplomám megszerzése óta szociális területen dolgozom. Felsőoktatásban szociálpedagógus, szociális munkás képzésben 22 éve oktatok. Családsegítő szolgálatoknál és nevelési tanácsadóban gyakorló pszichológus vagyok. Számomra fontos az elmélet és a gyakorlat közti harmónia. 

 

 

Molnár Margó, oktató

Molnár Margó - Szociális asszisztens OKJ képzés"Molnár Margit, Margó vagyok. Szociálpedagógus, szociális munkás, esetmenedzser, szaktanár és két gyermek édesanyja. Egészségügyi szakközépiskolai tanulmányaimat követően, Gyógypedagógiai asszisztens oklevelet, majd Szociálpedagógus diplomát szereztem. 15 évet töltöttem szociális területen, a fogyatékkal élők foglalkoztatásától, jelzőrendszeres házi segítségnyújtáson keresztül az idősellátásig, de ismereteket szereztem a szociális munka más területein is. 10 éve tevékenykedem tereptanárként, és oktatóként. Eddigi munkám során gyakorló szakemberként igyekszem átadni ismereteimet, a szakma iránti elkötelezettségemet, megismertetni a jövő szakembereit a szakma iránti alázattal, odaadással.”


A Szociális asszisztens tanfolyam során a következő modulokat fogja tanulni:

 • A szociális ellátás általános tevékenységei 
 • Elsősegély-nyújtási feladatok 
 • A szükségletfelmérés és problémamegoldás részfeladatai 
 • Önálló szociális segítő feladatok 
 • Szabadidő-szervezési és rekreációs feladatok 
 • Szociális munka adminisztrációja 
 • Foglalkoztatás I (érettségire épülő képzések esetén) 
 • Foglalkoztatás II. 
 • Munkahelyi egészség és biztonság

A Szociális asszisztens tanfolyam helyszíne és ügyfélszolgálati irodánk címe:

1085 Budapest, Horánszky utca 11. (Vörösmarty Gimnázium épülete)

(Bővebb információ és térkép a helyszínről itt.)


Jelentkezés Szociális asszisztens tanfolyamra

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

A jelentkezés még nem minősül elkötelezettségnek. Az OKJ-s képzésekre jelentkezők a Dorkisker Kft. -vel kötnek felnőttképzési szerződést a megfelelő tájékoztatás után.

 

Kedves Érdeklődő!

A jelentkezési lap kitöltését követően Ön visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a levél, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén! Szeretnénk, ha folyamatos lenne iskolán és Ön között a kapcsolattartás, ezért kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!


12 érv mellettünk
 • Amennyiben nálunk kíván tanulni, olyan intézményt választ, amely magas oktatási színvonalon valósítja meg Szociális asszisztens képzését, hogy az Ön által megszerzett képzettség mögött valóságos tudás legyen.
 • Munkatársaink segítőkészek, és a lehető legtöbb segítséget nyújtják ahhoz, hogy Ön minél eredményesebben végezze Szociális asszisztens tanulmányait.
 • Olyan gyakorló szakemberek dolgoznak csapatunkban, akik igazi Klasszisok a szakmájukban, ezáltal Önnek az elméletet is könnyebb elsajátítania.
 • A Szociális asszisztens képzés során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ-s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”.
 • Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.
 • Tanáraink életszerűvé teszik a Szociális asszisztens képzést, könnyebb megérteni az elméletet gyakorlati tapasztalatok által.
 • Nem szükséges évekig iskolapadban ülni, hogy megszerezze a Szociális asszisztens szakmát.
 • Áraink kedvezőek, a kamatmentes részletfizetés Önre is vonatkozik.
 • A Szociális asszisztens képzés hétvégén, egyéb elfoglaltságok mellett is végezhető.
 • Kislétszámú csoportjainkban eredményesebb a tanulás, ráadásul családias a hangulat.
 • Nálunk  nem számít hány éves, csoportjainkban mindenféle korosztály megtalálható.
 • Jó egy olyan csapathoz tartozni, ahol abból építkeznek, ami örömet okoz!
Az Okj-s képzések együttműködésben valósulnak meg a DorKisKer Kft.-vel. Az együttműködés értelmében az OKJ-s képzésekért a DorKisKer Kft. vállal felelősséget - így felnőttképzési szerződést is ezzel a céggel kötnek a résztvevők - , azonban a teljes körű szervezési és hirdetési feladatokat a Klasszis Oktatás Kft. látja el. Minden jelentkezőnek bővebb tájékoztatást nyújtunk szóban és személyesen a tanfolyamnyitón. Üdvözlettel: Klasszis csapat

 

 

şerit led

 

Kezdjen el egy biztos tanfolyamot még a régi feltételekkel és árakkal!

Óvodai dajka

Idegenvezető

Szociális gondozó

Biztosítsa helyét a csoportokban jelentkezésével!

 

Jelentkezem

 

Ne várjon arra, hogy indul-e a csoport máshol - válassza a biztosat!

Klasszis Oktatás - Felnőttképzés, Szociális képzés - Klasszisokkal jobban

Felnőttképzés, Szociális képzés, OKJ-s képzések

DorKisKer Kft.

 

Kezdjen el egy biztos tanfolyamot még a régi feltételekkel és árakkal!

Óvodai dajka

Idegenvezető

Szociális gondozó

Biztosítsa helyét a csoportokban jelentkezésével!

 

Jelentkezem