Szociális asszisztens módszertani képzés

Amennyiben 2014. augusztus 1-ig jelentkezik Szociális asszisztens képzésünkre, valamint igényli kuponunkat, úgy 10.000 Ft kedvezményt kap a tanfolyam díjából!  

Szociális asszisztens képzés
Indulási időpont

2014. szeptember 6.

Képzési napok Kéthetente szombat és vasárnap (9:00 - 15:30)
Képzési idő  7,5 hónap (240 óra - 30 alkalom)
Oktatási díj 214.990 Ft
Kupon kedvezménnyel az ár  204.990 Ft
Vizsga díj A tanfolyam végén egyéni elhatározás alapján lehetősége van vizsgaszervezőnél OKJ-s vizsgára is jelentkezni (az új OKJ szerint)*

Havi kamatmentes részletek
(KUPONKEDVEZMÉNNYEL)

7 részlet (havi 29.285 Ft)
A tanfolyam elkezdésének feltétele Érettségi bizonyítvány

* A vizsgára való jelentkezés feltétele modulzáró vizsgák letétele, melyet a vizsgaszervezőnél szerezhet meg. Bővebb tájékoztatásért érdeklődjön telefonon: +36-70-625-5713

Jelentkezem


Hogyan veheti igénybe a 10.000 Ft értékű ajándék kupont?

Kedvezményes kupon - Beváltható a Klasszis Oktatás bármely tanfolyamára

Amenyiben igényli ajándék kupon kedvezményünket, kérjük adja meg nevét és e-mail címét - ez Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azonban ha jelentkezik Szociális asszisztens tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam kezdetekor 10.000 Ft kedvezményt kap felnőttképzésünk árából (részletfizetés mellett is)! Amennyiben Ön álláskereső, vagy GYED-en, GYES-en lévő kismama, úgy további 5% kedvezményt kaphat az oktatás díjából. Egy jelentkező egy tanfolyamra egy kupont válthat be.

 


Miért jó választás Önnek a Szociális asszisztens képzés?

A Szociális asszisztens képzés átfogó képet ad a szociális területről. Amennyiben szívesen foglalkozik emberekkel, és szándékában áll segíteni az arra rászorulóknak - jó választás ez a képzés. Megtanulja ugyanis annak a pszichológiáját, hogy segítő foglalkozásban miként tud a leghatékonyabban együttműködni kliensével, illetve megismeri a törvény adta lehetőségeket, a szociális igazgatás rendszerét és e tudás birtokában kezelheti az adott problémát, és működhet közre emberi életek jobbá tételében. Megszerzett ismereteit kiválóan alkalmazhatja szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményekben (pl.: Családsegítő, idősek otthona, fogyatékosok otthona, házi segítőszolgálat, önkormányzati szociális iroda). Amennyiben pedig OKJ-s bizonyítványt kíván szerezni, a képzés kiváló alkalmat ad arra, hogy vizsgaszervezőnél jelentkezve modulzáró vizsgákat és OKJ-s vizsgákat tegyen.*

* A vizsgára való jelentkezés feltétele modulzáró vizsgák letétele, melyet a vizsgaszervezőnél szerezhet meg. Bővebb tájékoztatásért érdeklődjön telefonon: +36-70-625-5713


A Szociális asszisztens tanfolyam oktatói:

Révfalviné Budai Julianna, mentálhigiénés munkatárs

Révfalviné Budai Julianna, Szociális asszisztens OKJ-s képzés"Gyakorló szakemberként szociális tárgyakat tanítok. Arra törekszem, hogy hallgatóink megismerjék a segítő szolgálat különleges útját, amelyen klienseinkkel együtt járva az élet nemcsak könnyebbé válhat, de a szakma kihívásainak is megfelel. Szociális szakemberként a gyakorlati megtapasztalásaim alapján vezetem hallgatóimat a tudomány területén. Iskolánk képzése jó alap a munkakeresőknek, a segítő hivatást választóknak és a továbbtanulni vágyóknak egyaránt. Örömmel látjuk képzéseinken kezdőként, haladóként vagy ha csak ismerkedik a szociális munkával, és el kívánna mélyedni ebben a témában."

 

 

Lukács Ágnes, Kispesti Gyermekjóléti Központ szakmai vezetője

Lukács Ágnes - Szociális asszisztens OKJ képzés"Szociális és gyermekvédelmi szakemberként 12 éve foglalkozom veszélyeztetett gyermekekkel és családjukkal. Gyakorlati munkám kapcsán tapasztaltam, hogy a szociális szakember személyisége és szakmai felkészültsége milyen hatással lehet egy-egy gyermek sorsára. 2010-ben elhatároztam, hogy a területen dolgozó, vagy dolgozni szándékozóknak átadom szakmai tapasztalataimat. Ehhez találtam a Klasszis Oktatás csapatát, akikkel egységes szakmai elveket képviselve, gyakorlat- és gyermekközpontú képzést nyújtunk a hozzánk jelentkezőknek."

 

 

Ratimovszky Kornélia

Ratimovszky Kornélia - szociális képzésekPszichológus diplomám megszerzése óta szociális területen dolgozom. Felsőoktatásban szociálpedagógus, szociális munkás képzésben 22 éve oktatok. Családsegítő szolgálatoknál és nevelési tanácsadóban gyakorló pszichológus vagyok. Számomra fontos az elmélet és a gyakorlat közti harmónia. 

 

 

Molnár Margó, oktató

Molnár Margó - Szociális asszisztens OKJ képzés"Molnár Margit, Margó vagyok. Szociálpedagógus, szociális munkás, esetmenedzser, szaktanár és két gyermek édesanyja. Egészségügyi szakközépiskolai tanulmányaimat követően, Gyógypedagógiai asszisztens oklevelet, majd Szociálpedagógus diplomát szereztem. 15 évet töltöttem szociális területen, a fogyatékkal élők foglalkoztatásától, jelzőrendszeres házi segítségnyújtáson keresztül az idősellátásig, de ismereteket szereztem a szociális munka más területein is. 10 éve tevékenykedem tereptanárként, és oktatóként. Eddigi munkám során gyakorló szakemberként igyekszem átadni ismereteimet, a szakma iránti elkötelezettségemet, megismertetni a jövő szakembereit a szakma iránti alázattal, odaadással.”


A Szociális asszisztens tanfolyam során a következő modulokat fogja tanulni:

 • A szociális segítés alapfeladatai
 • Részfeladatok a szociális problémamegoldásban
 • Önálló szociális segítő feladatok
 • Elsősegély nyújtási feladatok
 • Szabadidő-szervezési és rekreációs feladatok
 • A szociális munka adminisztrációja

A Szociális asszisztens tanfolyam helyszíne és ügyfélszolgálati irodánk címe:

1085 Budapest, Horánszky utca 11. (Vörösmarty Gimnázium épülete)

(Bővebb információ és térkép a helyszínről itt.)


Jelentkezés Szociális asszisztens tanfolyamra

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

 

Kedves Érdeklődő!

A jelentkezési lap kitöltését követően Ön visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a levél, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén! Szeretnénk, ha folyamatos lenne iskolán és Ön között a kapcsolattartás, ezért kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!


11 érv a Klasszis Oktatás mellett
 • A Klasszis Oktatással olyan intézményt választ, amely magas oktatási színvonalon valósítja meg Szociális asszisztens képzését, hogy az Ön által megszerzett tudás mögött valóságos tudás legyen.
 • Munkatársaink segítőkészek, és a lehető legtöbb segítséget nyújtják ahhoz, hogy Ön minél eredményesebben végezze Szociális asszisztens tanulmányait.
 • Olyan gyakorló szakemberek dolgoznak a Klasszis csapatában, akik igazi Klasszisok a szakmájukban, ezáltal Önnek az elméletet is könnyebb elsajátítania.
 • Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.
 • A Klasszis tanárai életszerűvé teszik a Szociális asszisztens képzést, könnyebb megérteni az elméletet gyakorlati tapasztalatok által.
 • Nem szükséges évekig iskolapadban ülni, hogy megszerezze a Szociális asszisztens képzés szakmai tudást.
 • Áraink kedvezőek, a kamatmentes részletfizetés Önre is vonatkozik.
 • A Szociális asszisztens képzés hétvégén, egyéb elfoglaltságok mellett is végezhető.
 • Kislétszámú csoportjainkban eredményesebb a tanulás, ráadásul családias a hangulat.
 • Nálunk  nem számít hány éves, csoportjainkban mindenféle korosztály megtalálható.
 • Jó egy olyan csapathoz tartozni, ahol abból építkeznek, ami örömet okoz!

Facebook-lakberendező

 

Ne várjon arra, hogy indul-e a csoport máshol - válassza a biztosat!

Klasszis Oktatás - Felnőttképzés, Szociális képzés - Klasszisokkal jobban

Felnőttképzés, Szociális képzés