Idegenvezető képzés (OKJ-s tanfolyam)

(OKJ szám: 54 812 01 1000 00 00)
Idegenvezető OKJ-s képzés
Indulási időpont

Érdeklődjön telefonon 0670-619-0113

Képzési napok Kéthetente szombat  Kéthetente szombat és vasárnap 
Képzési idő 10 hónap 5 hónap
Oktatási díj 94.900.- Ft 94.900.- Ft
Kupon kedvezménnyel az ár 84.900.- Ft 84.900.- Ft
Vizsga díj 38.900.-Ft 38.900.-Ft

Havi kamatmentes részletek
(vizsgadíjjal együtt - KUPONKEDVEZMÉNNYEL)

12.380.-Ft/hó 24.760.-Ft/hó
A tanfolyam elkezdésének feltétele

Érettségi bizonyítvány

Középfokú C típusú nyelvvizsga bizonyítvány (a vizsgára bocsátás feltétele)
 

Választható nyelvek

Angol/Francia/Spanyol/Német/Olasz

A tanfolyam/vizsga más nyelveken is végezhető de ez egyéni megbeszélés kérdése.

 2013. szeptember 1-jén hatályba lépő 150/2012. (VII. 6.) Kormányrendelet alapján az Idegenvezető OKJ-s képzés óraszáma kötelező jelleggel megemelkedik, illetve átalakul a képzési program és követelményrendszer. A megemelkedett óraszámok miatt várhatóan a képzési díjak is emelkedni fognak. Ezért a honlapunkon szereplő Idegenvezető OKJ-s tanfolyam a meghirdetett formában és díjazással már csak 2013. szeptember 1-jéig indul.

Jelentkezem

 

Hogyan veheti igénybe a 10.000 Ft értékű ajándék kupont?

Kedvezményes kupon - Beváltható a Klasszis Oktatás bármely tanfolyamára

Amenyiben igényli ajándék kupon kedvezményünket, kérjük adja meg nevét és e-mail címét - ez Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azonban ha jelentkezik Idegenvezető tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam kezdetekor 10.000 Ft kedvezményt kap felnőttképzésünk árából (részletfizetés mellett is)! Amennyiben Ön álláskereső, vagy GYED-en, GYES-en lévő kismama, úgy további 5% kedvezményt kaphat az oktatás díjából. Egy jelentkező egy tanfolyamra egy kupont válthat be

 

Hallgatói vélemények


Miért jó választás Önnek az Idegenvezető képzés?

Amennyiben szereti a kultúrát, történelmet és tudását szereti másokkal is megosztani az Idegenvezető OKJ-s képzésünkön kiválóan elsajátíthatja mindazt az ismeretet, ami jó alapot nyújt arra, hogy felkészült idegenvezetővé váljon. Az Idegenvezetés egy „nagy kaland”, mindig új emberekkel és tájakkal ismerkedhet meg, akár telepített idegenvezetőként dolgozik majd, akár idehaza kalauzol külföldi csoportokat. Saját vállalkozását is elkezdheti majd az OKJ-s bizonyítvány birtokában, hiszen Budapest és Magyarország egyre népszerűbb idegenforgalmi célponttá növi ki magát. A Klasszisnál szerzett gyakorlati és elméleti tudással pedig biztos lábakon áll majd a szakmában. Minderről Magyarország legjobb idegenvezetői gondoskodnak, aki a Klasszis csapatában adják át tudásukat a jövő idegenvezetőinek.


Az Idegenvezető tanfolyam oktatói:

Gaskó Enikő

Gaskó Enikő, Idegenvezető OKJ képzés

"Az idegenforgalomban eltöltött több mint 15 év alatt rengeteg olyan tapasztalatra tettem szert, amit szívesen megosztok azokkal a lelkes hallgatókkal, akik az idegenvezetői szakma iránt érdeklődnek. A Klasszis Oktatás idegenvezető képzésében a kezdetek óta részt veszek s úgy gondolom, hogy a munkám iránti elkötelezettségen túl az iskola vezetőinek tapasztalata, alapossága és rugalmassága is hozzájárul ahhoz, hogy a képzéseinkről kikerülő hallgatók megfelelő alapokkal rendelkeznek bármilyen idegenvezetői feladat ellátásához. A tankönyvi anyagon kívül átadjuk tapasztalatainkat és az előadások közben, illetve azok után mindig van lehetőség csoportos és egyéni konzultációra is, ami az apró nehézségeken eddig minden hallgatónkat átsegített. Képzésünk célja nem az, hogy a tanfolyam végén minél több, hanem az, hogy minél jobb, szakmailag valóban elkötelezett, megalapozott tudással rendelkező idegenvezető kapjon bizonyítványt."

Nedeczky Lea

Nedeczky Lea - Idegenvezető OKJ képzés

"Életem legnagyobb részét - 20 évet – az idegenforgalomban töltöttem el. Nagyrészt idegenvezetőként dolgoztam – dolgozom. Munkám végzése során alakult ki az a meggyőződésem, hogy az idegenvezetői munka a turizmus egyik legfontosabb tartóoszlopa. Nagy felelősséggel jár, hiszen a Magyarországra látogató külföldi, vagy a külföldre utazó magyar közvetlenül az idegenvezetőtől  szerzi ismereteit a meglátogatott országról, annak kultúrájáról. Sok múlik azon, hogy ha hazatérnek, ajánlani fogják-e, vagy - netán az idegenvezetőjük nem megfelelő munkája miatt -inkább lebeszélik-e ismerőseiket az adott utazás megtételére. A felületes szemlélő úgy láthatja, hogy az idegenvezető egész nap csak utazgat, szép helyeken jár, jó éttermekben étkezik, szállodában alszik, érdekes emberekkel találkozik, és ezért még fizetést is kap. Nem gondolnak arra, hogy  mennyi tanulás, nyelvgyakorlás,  széleskörű műveltség megszerzése, rendkívül sokrétű felkészülés áll egy jó idegenvezető magabiztos munkavégzése mögött. A Klasszis Oktatás intézményének magas minőségi színvonalú képzése, és  mi oktatók tapasztalatunk, tudásunk átadásával járulunk hozzá, hogy hallgatóink igazi hivatásként, megalapozott hozzáértéssel végezhessék ezt a felelősségteljes munkát."

Idegenvezető OKJ képzés


Az Idegenvezető tanfolyamon a következő modulokat fogja tanulni:

 •  Adminisztráció végzése
 •  Kommunikációs tevékenység gyakorlása
 •  Idegenvezetői adminisztrálás
 •  Idegenvezetés gyakorlata
 •  Idegenforgalom elmélet

Az Idegenvezető tanfolyam helyszíne és ügyfélszolgálati irodánk címe:

1085 Budapest, Horánszky utca 11. Vörösmarty Gimnázium

(Bővebb információ és térkép a helyszínről itt.)

Tanfolyamnyitó: 2012. február 16. 9:00 óra


Jelentkezés Idegenvezető tanfolyamra

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező


Kedves Érdeklődő!

A jelentkezési lap kitöltését követően Ön visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a levél, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén! Az elektronikus levélen kívül postai úton is visszaigazoljuk jelentkezését. Szeretnénk, ha folyamatos lenne iskolánk és Ön között a kapcsolattartás, ezért kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!


12 érv a Klasszis Oktatás mellett
 • A Klasszis Oktatással olyan intézményt választ, amely magas oktatási színvonalon valósítja meg Idegenvezető képzését, hogy az Ön által megszerzett képzettség mögött valóságos tudás legyen.
 • Munkatársaink segítőkészek, és a lehető legtöbb segítséget nyújtják ahhoz, hogy Ön minél eredményesebben végezze Idegenvezető tanulmányait.
 • Olyan gyakorló szakemberek dolgoznak a Klasszis csapatában, akik igazi Klasszisok a szakmájukban, ezáltal Önnek az elméletet is könnyebb elsajátítania.
 • Az Idegenvezető képzés során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ-s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”.
 • Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.
 • A Klasszis tanárai életszerűvé teszik az Idegenvezető képzést, könnyebb megérteni az elméletet gyakorlati tapasztalatok által.
 • Nem szükséges évekig iskolapadban ülni, hogy megszerezze az idegenvezető szakmát.
 • Áraink kedvezőek, a kamatmentes részletfizetés Önre is vonatkozik.
 • Az Idegenvezető képzés hétvégén, egyéb elfoglaltságok mellett is végezhető.
 • Kislétszámú csoportjainkban eredményesebb a tanulás, ráadásul családias a hangulat.
 • Nálunk  nem számít hány éves, csoportjainkban mindenféle korosztály megtalálható.
 • Jó egy olyan csapathoz tartozni, ahol abból építkeznek, ami örömet okoz!

Facebook-lakberendező

 

Ne várjon arra, hogy indul-e a csoport máshol - válassza a biztosat!

Klasszis Oktatás - Felnőttképzés, Szociális képzés - Klasszisokkal jobban

Felnőttképzés, Szociális képzés, OKJ-s képzések

 

Kezdjen el egy biztos tanfolyamot még a régi feltételekkel és árakkal!

Irodai asszisztens képzés BECSATLAKOZÁS

Biztosítsa helyét a csoportokban jelentkezésével!

Jelentkezem