Idegenvezető képzés (OKJ-s tanfolyam)

(OKJ szám: 54 812 01)
A 2015. március 28-ig jelentkezőknek jár a 10.000 Ft-os ajándék kupon!

Idegenvezető OKJ-s képzés
Beiratkozási időpont

2015. március 28.

Tervezett képzési napok Kéthetente szombat és vasárnap 
Tervezett képzési idő 7 hónap
Oktatási díj 125.000 Ft
Kupon kedvezménnyel az ár 115.000 Ft
Vizsga díj 45.500 Ft

Havi kamatmentes részletek
(vizsgadíjjal együtt - KUPONKEDVEZMÉNNYEL)

22.855 Ft/hó
A tanfolyam elkezdésének feltétele

Érettségi bizonyítvány

B2 komplex nyelvvizsga vagy idegenforgalmi-vendéglátóipari szaknyelvi B2 komplex nyelvvizsga (a vizsgára bocsátás feltétele),

igazolás egészségügyi alkalmassági vizsgálatról
 

Választható nyelvek

Angol/Francia//Német/Orosz

A tanfolyam/vizsga más nyelveken is végezhető de ez egyéni megbeszélés kérdése.

OKJ szerint előírt minimum óraszám

960 óra 

Előzetes tudásszint méréssel az óraszám csökkenthető, a részletekel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön a 06-70-619-5705-ös telefonszámon!

Jelentkezem

 

Hogyan veheti igénybe a 10.000 Ft értékű ajándék kupont?

Amenyiben igényli ajándék kupon kedvezményünket, kérjük adja meg nevét és e-mail címét - ez Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azonban ha jelentkezik Idegenvezető tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam kezdetekor 10.000 Ft kedvezményt kap felnőttképzésünk árából (részletfizetés mellett is)! Amennyiben Ön álláskereső, vagy GYED-en, GYES-en lévő kismama, úgy további 5% kedvezményt kaphat az oktatás díjából. Egy jelentkező egy tanfolyamra egy kupont válthat be.

 

 

Hallgatói vélemények


Miért jó választás Önnek az Idegenvezető képzés?

Amennyiben szereti a kultúrát, történelmet és tudását szereti másokkal is megosztani az Idegenvezető OKJ-s képzésünkön kiválóan elsajátíthatja mindazt az ismeretet, ami jó alapot nyújt arra, hogy felkészült idegenvezetővé váljon. Az Idegenvezetés egy „nagy kaland”, mindig új emberekkel és tájakkal ismerkedhet meg, akár telepített idegenvezetőként dolgozik majd, akár idehaza kalauzol külföldi csoportokat. Saját vállalkozását is elkezdheti majd az OKJ-s bizonyítvány birtokában, hiszen Budapest és Magyarország egyre népszerűbb idegenforgalmi célponttá növi ki magát. A Klasszisnál szerzett gyakorlati és elméleti tudással pedig biztos lábakon áll majd a szakmában. Minderről Magyarország legjobb idegenvezetői gondoskodnak, akik a Klasszis csapatában adják át tudásukat a jövő idegenvezetőinek.


Az Idegenvezető tanfolyam oktatói:

Gaskó Enikő tanárnő az aktív tanításban már sajnos nem tud részt venni, de a háttérből még mindig felügyeli a képzés anyagát, felépítését, szakmai színvonalát.

Gaskó Enikő

Gaskó Enikő, Idegenvezető OKJ képzés

"Az idegenforgalomban eltöltött több mint 15 év alatt rengeteg olyan tapasztalatra tettem szert, amit szívesen megosztok azokkal a lelkes hallgatókkal, akik az idegenvezetői szakma iránt érdeklődnek. A Klasszis Oktatás idegenvezető képzésében a kezdetek óta részt veszek s úgy gondolom, hogy a munkám iránti elkötelezettségen túl az iskola vezetőinek tapasztalata, alapossága és rugalmassága is hozzájárul ahhoz, hogy a képzéseinkről kikerülő hallgatók megfelelő alapokkal rendelkeznek bármilyen idegenvezetői feladat ellátásához. A tankönyvi anyagon kívül átadjuk tapasztalatainkat és az előadások közben, illetve azok után mindig van lehetőség csoportos és egyéni konzultációra is, ami az apró nehézségeken eddig minden hallgatónkat átsegített. Képzésünk célja nem az, hogy a tanfolyam végén minél több, hanem az, hogy minél jobb, szakmailag valóban elkötelezett, megalapozott tudással rendelkező idegenvezető kapjon bizonyítványt."

Kovách Elina

Kovách Elina - Idegenvezető OKJ képzés

Húszévesen szülőföldemet magam mögött hagyva, Magyarországra telepedtem át, így eddigi életem jó részét Budapesten éltem le. Közben észrevétlenül, szenvedélyesen beleszerettem új hazámba. Korábbi tanulmányaim a Lembergi Művészeti Akadémián és a Magyar Iparművészeti Egyetemen képessé tettek arra, hogy szakmai szemmel is gyönyörködhessek építészete remekműveiben. Újságírói munkám a Vengria című folyóiratnál segített abban, hogy beleláthassak a magyarok hétköznapi életébe, megtapasztalhassam a magyar életérzést, és felszínre törhessen véremben csörgedező magyarságom. Az idegenvezetői szakma elsajátítása (a hatalmas szakmai és pedagógiai tapasztalattokkal rendelkező mentorom, Gaskó Enikő gondos egyengetése mellet) csak tovább erősítette szeretetemet a magyar történelem és művészet iránt, kiegészítette tudásomat földrajzával és kultúrájával kapcsolatban. Az idegenvezetés szakmai ismeretei mellett rengeteg új dolgot tanultam meg Magyarországról és Budapestről, az ország nevezetességeiről, melyek gazdagították, tartalmasabbá tették életemet. Ezt a tudást nagy szeretettel igyekszem megosztani az országunkba látogató vendégekkel. Munkám során szerzett tapasztalataimat szeretném továbbadni jövendőbeli kollégáimnak, a Klasszis Oktatás hallgatóinak.

Idegenvezető OKJ képzés


Az Idegenvezető tanfolyamon a következő modulokat fogja tanulni:

 •  Idegenvezetés
 •  Idegenvezetés módszertana
 •  Idegenvezetői adminisztráció
 •  Turisztikai erőforrások bemutatása
 •  Turisztikai kommunikáció
 •  Turisztikai latin
 •  Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
 •  Foglalkoztatás II.
 •  Munkahelyi egészség és biztonság
 •  Ügyviteli folyamatok alkalmazása

Az Idegenvezető tanfolyam helyszíne és ügyfélszolgálati irodánk címe:

1085 Budapest, Horánszky utca 11. Vörösmarty Gimnázium

(Bővebb információ és térkép a helyszínről itt.)


Jelentkezés Idegenvezető tanfolyamra

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

A jelentkezés még nem minősül elkötelezettségnek. Az OKJ-s képzésekre jelentkezők a Dorkisker Kft. -vel kötnek felnőttképzési szerződést a megfelelő tájékoztatás után.


Kedves Érdeklődő!

A jelentkezési lap kitöltését követően Ön visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a levél, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén! Szeretnénk, ha folyamatos lenne iskolánk és Ön között a kapcsolattartás, ezért kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!


12 érv mellettünk
 • Amennyiben nálunk kíván tanulni, olyan intézményt választ, amely magas oktatási színvonalon valósítja meg Idegenvezető képzését, hogy az Ön által megszerzett képzettség mögött valóságos tudás legyen.
 • Munkatársaink segítőkészek, és a lehető legtöbb segítséget nyújtják ahhoz, hogy Ön minél eredményesebben végezze Idegenvezető tanulmányait.
 • Olyan gyakorló szakemberek dolgoznak a csapatunkban, akik igazi Klasszisok a szakmájukban, ezáltal Önnek az elméletet is könnyebb elsajátítania.
 • Az Idegenvezető képzés során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ-s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”.
 • Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.
 • Tanáraink életszerűvé teszik az Idegenvezető képzést, könnyebb megérteni az elméletet gyakorlati tapasztalatok által.
 • Nem szükséges évekig iskolapadban ülni, hogy megszerezze az idegenvezető szakmát.
 • Áraink kedvezőek, a kamatmentes részletfizetés Önre is vonatkozik.
 • Az Idegenvezető képzés hétvégén, egyéb elfoglaltságok mellett is végezhető.
 • Kislétszámú csoportjainkban eredményesebb a tanulás, ráadásul családias a hangulat.
 • Nálunk  nem számít hány éves, csoportjainkban mindenféle korosztály megtalálható.
 • Jó egy olyan csapathoz tartozni, ahol abból építkeznek, ami örömet okoz!

 

Kezdjen el egy biztos tanfolyamot még a régi feltételekkel és árakkal!

Óvodai dajka

Idegenvezető

Szociális gondozó

Biztosítsa helyét a csoportokban jelentkezésével!

 

Jelentkezem

 

Ne várjon arra, hogy indul-e a csoport máshol - válassza a biztosat!

Klasszis Oktatás - Felnőttképzés, Szociális képzés - Klasszisokkal jobban

Felnőttképzés, Szociális képzés, OKJ-s képzések

DorKisKer Kft.

 

Kezdjen el egy biztos tanfolyamot még a régi feltételekkel és árakkal!

Óvodai dajka

Idegenvezető

Szociális gondozó

Biztosítsa helyét a csoportokban jelentkezésével!

 

Jelentkezem