Nyilvántartásba vételi szám: E-001438/2016

 

 

 • Idegenvezető képzés
  (OKJ-s tanfolyam)

  (OKJ szám: 54 812 01)

  Képzés nyilvántartásba vételi száma: E-001438/2016/A002

 • 1

 • TAVASZI KEDVEZMÉNY

  A 2016. június 11-ig jelentkezőknek jár a
  10000 Ft értékű tavaszi kedvezmény!
 • 1

Idegenvezető OKJ-s képzés
Beiratkozási időpont

2016. szeptember 10.

Ütemezés

Hetente

 

Képzési idő   8 hónap  
Képzés díja

115.000 Ft **

(tavaszi kedvezménnyel)

 
Tavaszi kedvezmény 10.000 Ft  
Vizsgadíj   45.500 Ft  

Havi kamatmentes részlet összege:

(tavaszi kedvezménnyel)

22.930 Ft/hó **  
A tanfolyam elkezdésének feltétele

Érettségi bizonyítvány

B2 komplex nyelvvizsga vagy idegenforgalmi-vendéglátóipari szaknyelvi B2 komplex nyelvvizsga (a vizsgára bocsátás feltétele),

Igazolás egészségügyi alkalmassági vizsgálatról

Választható nyelvek

Angol/Francia/Német/Orosz

A tanfolyam/vizsga más nyelveken is végezhető de ez egyéni megbeszélés kérdése.

OKJ szerint előírt minimum óraszám

960 óra 

Előzetes tudásszint méréssel az óraszám csökkenthető (*), a részletekel kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön a 06-70-619-5705-ös telefonszámon!

 

 

Jelentkezem

 


Hogyan veheti igénybe a 10.000 Ft értékű ajándék kupont?

Amenyiben igényli ajándék tavaszi kedvezményünket, kérjük adja meg nevét és e-mail címét - ez Önre nézve semmilyen kötelezettséggel nem jár. Azonban ha jelentkezik Idegenvezető tanfolyamunkra a jelentkezési lap kitöltésével, a tanfolyam kezdetekor 10.000 Ft kedvezményt kap a képzés árából (részletfizetés mellett is)! Amennyiben Ön álláskereső, vagy GYED-en, GYES-en lévő kismama, úgy további 5% kedvezményt kaphat az oktatás díjából. Egy jelentkező egy tanfolyamra egy kupont válthat be.


Hallgatói vélemények

 • "Elina tanárnő hihetetlenül lelkes, nagyon tudja inspirálni az embert. Az egész képzés a szakmára készít fel, nem csak a vizsgára
 • 1
 • 2

Miért jó választás Önnek az Idegenvezető képzés?

Amennyiben szereti a kultúrát, történelmet és tudását szereti másokkal is megosztani az Idegenvezető OKJ-s képzésünkön kiválóan elsajátíthatja mindazt az ismeretet, ami jó alapot nyújt arra, hogy felkészült idegenvezetővé váljon. Az Idegenvezetés egy „nagy kaland”, mindig új emberekkel és tájakkal ismerkedhet meg, akár telepített idegenvezetőként dolgozik majd, akár idehaza kalauzol külföldi csoportokat. Saját vállalkozását is elkezdheti majd az OKJ-s bizonyítvány birtokában, hiszen Budapest és Magyarország egyre népszerűbb idegenforgalmi célponttá növi ki magát. A Klasszisnál szerzett gyakorlati és elméleti tudással pedig biztos lábakon áll majd a szakmában. Minderről Magyarország legjobb idegenvezetői gondoskodnak, akik a Klasszis csapatában adják át tudásukat a jövő idegenvezetőinek.


Az Idegenvezető tanfolyam oktatói:

 • Gaskó Enikő

  Gaskó Enikő

  Gaskó Enikő tanárnő az aktív tanításban már sajnos nem tud részt venni, de a háttérből még mindig felügyeli a képzés anyagát, felépítését, szakmai színvonalát. Álljon itt bemutatkozása: Az idegenforgalomban eltöltött több mint 15 év alatt rengeteg olyan tapasztalatra tettem szert, amit szívesen megosztok azokkal a lelkes hallgatókkal, akik az idegenvezetői szakma iránt érdeklődnek. A Klasszis Oktatás idegenvezető képzésében a kezdetek óta részt veszek s úgy gondolom, hogy a munkám iránti elkötelezettségen túl az iskola vezetőinek tapasztalata, alapossága és rugalmassága is hozzájárul ahhoz, hogy a képzéseinkről kikerülő hallgatók megfelelő alapokkal rendelkeznek bármilyen idegenvezetői feladat ellátásához. A tankönyvi anyagon kívül átadjuk tapasztalatainkat és az előadások közben, illetve azok után mindig van lehetőség csoportos és egyéni konzultációra is, ami az apró nehézségeken eddig minden hallgatónkat átsegített. Képzésünk célja nem az, hogy a tanfolyam végén minél több, hanem az, hogy minél jobb, szakmailag valóban elkötelezett, megalapozott tudással rendelkező idegenvezető kapjon bizonyítványt.

 • Kovách Elina

  Kovách Elina

  Húszévesen szülőföldemet magam mögött hagyva, Magyarországra telepedtem át, ígyeddigi életem jó részét Budapesten éltem le. Közben észrevétlenül, szenvedélyesen beleszerettem új hazámba. Korábbi tanulmányaim a Lembergi Művészeti Akadémián és a Magyar Iparművészeti Egyetemen képessé tettek arra, hogy szakmai szemmel is gyönyörködhessek építészete remekműveiben. Újságírói munkám a Vengria című folyóiratnál segített abban, hogy beleláthassak a magyarok hétköznapi életébe, megtapasztalhassam a magyar életérzést, és felszínre törhessen véremben csörgedező magyarságom. Az idegenvezetői szakma elsajátítása (a hatalmas szakmai és pedagógiai tapasztalattokkal rendelkező mentorom, Gaskó Enikő gondos egyengetése mellet) csak tovább erősítette szeretetemet a magyar történelem és művészet iránt, kiegészítette tudásomat földrajzával és kultúrájával kapcsolatban. Az idegenvezetés szakmai ismeretei mellett rengeteg új dolgot tanultam meg Magyarországról és Budapestről, az ország nevezetességeiről, melyek gazdagították, tartalmasabbá tették életemet. Ezt a tudást nagy szeretettel igyekszem megosztani az országunkba látogató vendégekkel. Munkám során szerzett tapasztalataimat szeretném továbbadni jövendőbeli kollégáimnak, a Klasszis Oktatás hallgatóinak.

 • 1
 • 2
 • 3

Idegenvezető OKJ képzés


Az Idegenvezető tanfolyamon a következő modulokat fogja tanulni:

 •  Idegenvezetés
 •  Idegenvezetés módszertana
 •  Idegenvezetői adminisztráció
 •  Turisztikai erőforrások bemutatása
 •  Turisztikai kommunikáció
 • Turisztikai latin
 • Foglalkoztatás I. (érettségire épülő képzések esetén)
 • Foglalkoztatás II.
 • Munkahelyi egészség és biztonság
 • Ügyviteli folyamatok alkalmazása

Az Idegenvezető tanfolyam helyszíne és ügyfélszolgálati irodánk címe:

1085 Budapest, Horánszky utca 11. Vörösmarty Gimnázium

(Bővebb információ és térkép a helyszínről itt.)


Kedves Érdeklődő!

Az előzetes tudásszint felmérés lehetőségének felajánlása kötelezettségünk. Az előzetes tudásszint felmérés célja a jelentkező korábban megszerzett ismereteinek, készségeinek és gyakorlati tapasztalatainak a megvizsgálása és értékelése, illetve ezek összevetése a kiválasztott képzés során megszerezhető kompetenciákkal. Az előzetes tudásszint felmérés folyamata és eredménye segíti a jelentkezőt abban, hogy tudatosodjon benne, hogy hol tart a tanfolyam megkezdése előtt, milyen - formális vagy informális módon - megszerzett kompetenciái vannak már a kiválasztott szakmával kapcsolatosan. Az előzetes tudásszint felmérést a tanfolyam oktatói végzik, és eredményétől függően felmentést adhatnak a tanfolyam egyes részeinek látogatása alól. Lehetőség szerint olyan csoportok kialakítására törekszünk, ahol a résztvevők tudásszintje közel azonos.

Tapasztalataink alapján felnőttképzésben mindenképpen érdemes a jelentkezőnek megpróbálni az előzetes tudásának beszámítását. Felnőttként olyan tapasztalatok birtokában vagyunk, mellyel komoly előnyt élvezhetünk mindazokhoz képest, akik éppen kikerültek az iskolapadból vagy könyvből szerezték meg azt az ismeretet, ami egy előzetes tudásmérő feladatlapon vagy elbeszélgetésen megjelenhet. Egy sikeres előzetes tudásmérés beszámításával pénzt, időt és energiát spórolhat meg, ugyanakkor minden ismeretet megszerez a képzés során, ami a sikeres OKJ-s vizsgához szükséges.

** A feltüntetett ár irányadó, a pontos összeg az előzetes tudásszint felmérés eredménye alapján számítható. A tanfolyammal kapcsolatos összes költségről tájékoztatást kap az érdeklődő még a képzés megkezdése előtt.

Jelentkezés Idegenvezető tanfolyamra

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

A jelentkezés még nem minősül elkötelezettségnek.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Kedves Érdeklődő!

A jelentkezési lap kitöltését követően Ön visszaigazoló e-mailt fog kapni a megadott e-mail címre. Amennyiben nem érkezne meg Önhöz a levél, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink bármelyikén! Szeretnénk, ha folyamatos lenne iskolánk és Ön között a kapcsolattartás, ezért kérdéseit, észrevételeit szívesen fogadjuk! Forduljon hozzánk bizalommal!


 • 12 érv melletünk

  • Amennyiben nálunk kíván tanulni, olyan intézményt választ, amely magas oktatási színvonalon valósítja meg Idegenvezető képzését , hogy az Ön által megszerzett képzettség mögött valóságos tudás legyen.
  • Munkatársaink segítőkészek, és a lehet? legtöbb segítséget nyújtják ahhoz, hogy Ön minél eredményesebben végezze Idegenvezet? tanulmányait.
  • Olyan gyakorló szakemberek dolgoznak a csapatunkban, akik igazi Klasszisok a szakmájukban, ezáltal Önnek az elméletet is könnyebb elsajátítania.
  • Az Idegenvezető képzés során folyamatos felkészítés zajlik az OKJ-s vizsgára, így nem az utolsó időszakban kell szembesülnünk a „nagy hajrával”.
  • Jó egy olyan klasszikus, nagyhírű gimnázium padjaiban ülni, mint a Vörösmarty Gimnázium.
  • Tanáraink életszerűvé teszik az Idegenvezető képzést, könnyebb megérteni az elméletet gyakorlati tapasztalatok által.
  • Nem szükséges évekig iskolapadban ülni, hogy megszerezze az idegenvezető szakmát.
  • Áraink kedvezőek , a kamatmentes részletfizetés Önre is vonatkozik.
  • Az Idegenvezető képzés hétvégén, egyéb elfoglaltságok mellett is végezhető.
  • Kislétszámú csoportjainkban eredményesebb a tanulás , ráadásul családias a hangulat.
  • Nálunk  nem számít hány éves , csoportjainkban mindenféle korosztály megtalálható.
  • Jó egy olyan csapathoz tartozni, ahol abból építkeznek, ami örömet okoz!

 • 1

A Klasszis Oktatás képzései már Esztergomban is! További részletekről érdeklődjön telefonon (+36-70-619-0113) vagy e-mail üzenetben (info@klasszisoktatas.hu)!

 

 
 

Kapcsolat

Oktatás helyszíne: 
1085 Bp., Horánszky utca 11. (Vörösmarty Gimnázium épülete) Megnézem a térképen!

Email:  info@klasszisoktatas.hu

Klasszis Oktatás Kft.

Cégjegyzék szám: 01-09-931316

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001438/2016

DorKisKer Kft.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-001075/2015   

Jelentkezés

Jelentkezzen most, egyszerűen és gyorsan bármelyik képzésünkre! Pár kattintás és már résztvevőink között üdvözölhetjük!

Jelentkezem

Érdeklődjön telefonon

+ 36-70-619-0113

+ 36-70-619-5705